Maatwerk Webdesign

Maatwerk Webdesign professionele, geïndividualiseerde website. SEO: geoptimaliseerd. Responsive Webdesign ingericht in de stijl van uw bedrijf.

Maatwerk Webdesign

Professionele website bouwer

Wil jij een nieuwe website laten maken die beter presteert en er mooier uitziet dan de oude?

Schakel dan onze hulp in. Wij hebben jarenlange ervaring met het bouwen van succesvolle websites voor iedere doelgroep.

Wij maken professionele, geïndividualiseerde webdesigns die voldoen aan alle webstandaarden en geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Zodat u zich kunt richten op wat er echt toe doet uw bedrijf.


Gratis programma’s

Er zijn gratis of goedkope programma’s en aanbieders waarbij je een website kan laten maken of zelf maken. Maar de kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit van deze aanbieders is niet te vergelijken van een professioneel Maatwerk Webdesign bureau.

Maatwerk Webdesign

U kunt er bij ons voor kiezen om uw site op maat te laten maken voor uw bedrijf. Zo weet u zeker dat u een unieke website heeft, die perfect past bij de huisstijl van uw bedrijf. Wilt u liever een simpel standaard ontwerp ook dit is uiteraard mogelijk. Wij hebben voor iedere ondernemer een oplossing die bij zijn bedrijf past.

Tijdens de ontwikkelfase gaan wij samen met u kijken wat voor uw bedrijf van belang is. Maatwerk Webdesign laten maken betekent bij ons teamwork.

Wij zorgen voor een duidelijke en overzichtelijke navigatiestructuur zodat uw potentiële klanten gemakkelijk de informatie kunnen vinden. Daarnaast zorgen wij dat de website die u laat maken een professionele en feilloze uitstraling heeft.

Voordelen professioneel webdesignbureau

 • De website heeft een professioneel webdesign.
 • De website wordt op maat gemaakt op basis van jouw huisstijl.
 • De website is zoekmachinevriendelijk (SEO).
 • De website is responsive en werkt goed op ieder scherm, van desktop tot mobiel.
 • De website is eenvoudig zelf aan te passen.
Call-to-Action

Wat is Call-to-Action?

Een CTA (Call-to-Action) zet website-bezoekers aan tot actie! Call-to-actions (afgekort tot CTA) bestaan in allerlei vormen en kleuren. Ze horen bezoekers tot een bepaalde actie aan te zetten zoals bestellen, contact opnemen of een afspraak maken.

Allereerst moet de call-to-action opvallen zodat bezoekers er überhaupt naar kijken in plaats van voorbij scrollen. Daarnaast moet de button (en de omliggende content) jouw bezoekers aanmoedigen om daadwerkelijk te klikken.

Focus op wat het de gebruiker oplevert als hij of zij klikt. Benoem de voordelen. Bijvoorbeeld, liever “Gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek ” dan “Neem contact op”.

En als iemand eenmaal geklikt heeft, moet de bestemmingspagina ook meteen duidelijk maken dat de bezoeker inderdaad op de goede plek terecht gekomen is.

Ontwerp van uw website

Het ontwerp van uw website is belangrijker voor conversies dan u denkt. U kunt elke conversieverhogende tactiek ter wereld implementeren, maar als uw webdesign er waardeloos uitziet, zult u er niet veel aan hebben.

Functionele elementen

Deze functionele elementen zijn absoluut noodzakelijk om te overwegen bij het ontwerpen van uw website. Een goed functionerende website is cruciaal om hoog te scoren in zoekmachines en om uw gebruikers de best mogelijke ervaring te bieden:

 • Contactformulier.
 • Blog.
 • Social follow buttons.
 • Reviews.
 • Portfoliopagina.
 • Call-to-action buttons.

De navigatie van uw website is een van de belangrijkste elementen die bepaalt of uw website naar behoren functioneert. Afhankelijk van uw doelgroep kan uw navigatie meerdere doelen dienen: nieuwe bezoekers helpen ontdekken wat uw site te bieden heeft, gemakkelijke toegang tot uw pagina’s geven aan terugkerende bezoekers en de algehele ervaring van elke bezoeker verbeteren.

Bezoekers van uw site hebben meerdere manieren om met uw site om te gaan, afhankelijk van hun apparaat (scrollen, klikken, typen, enz.). De beste website-ontwerpen vereenvoudigen deze interacties om de gebruiker het gevoel te geven dat hij de touwtjes in handen heeft.

Speedtest

Snelheid

Niemand houdt van een trage website. Als u meer dan een paar seconden moet wachten voordat een pagina is geladen, kan dit een bezoeker er snel van weerhouden om op uw site te blijven of terug te keren.

Ongeacht hoe mooi, als uw site niet snel laadt, zal deze niet goed presteren in de zoekresultaten (d.w.z. niet hoog scoren op Google). Onze websites zijn super snel (score: A).

Wat is lazy loading?

Door de content op je website op een slimme manier te laden, kun je hier op inspelen. Een voorbeeld van zo’n slimme manier is door gebruik te maken van ‘Lazy loading’.

Lazy loading kijkt naar wat een bezoeker doet op jouw website en reageert hier op. Zo wordt sommige content pas geladen als het nodig is, en niet van tevoren. Dankzij lazy loading worden de laadtijden van je website ingekort zonder dat dit invloed heeft op de gebruikerservaring van de bezoeker.

Structuur van de site

De structuur van een website speelt een belangrijke rol bij zowel gebruikerservaring (UX) als zoekmachineoptimalisatie (SEO). Uw gebruikers moeten gemakkelijk door uw website kunnen navigeren zonder structurele problemen tegen te komen.

Als gebruikers verdwalen terwijl ze proberen door uw site te navigeren, is de kans groot dat ‘crawlers’ dat ook zijn. Een crawler (of bot) is een geautomatiseerd programma dat je website doorzoekt en de functionaliteit ervan kan bepalen. Slechte navigatie kan leiden tot een slechte gebruikerservaring en een slechte positie op de site.

Spatiëring

Spatiëring is een belangrijk element bij het maken van visueel aantrekkelijke en gemakkelijk te navigeren websites. Elk element in uw ontwerp zal op de een of andere manier spaties bevatten.

Het juiste gebruik van witruimte is cruciaal bij het maken van een webdesign waarin tekst, foto’s en afbeeldingen perfect in balans zijn. Door uw spatiëring consistent te houden, kunnen uw gebruikers gemakkelijker door uw website navigeren. Het concept van witruimte is absoluut een prioriteit van moderne webdesigners.

Soorten website-ontwerp: adaptief versus responsief

U kunt online artikelen tegenkomen die spreken over een hele reeks verschillende website-ontwerpstijlen (vast, statisch, vloeiend, enz.). In de mobiele wereld van vandaag zijn er echter maar twee websitestijlen die u kunt gebruiken om een website goed te ontwerpen: adaptief en responsief.

Wij gebruiken voor maatwerk webdesign alleen responsief.

responsive webdesign

Responsieve websites

Responsieve websites kunnen flexibele rasterlay-outs gebruiken die zijn gebaseerd op het percentage dat elk element inneemt in de container: als één element (bijvoorbeeld een kop) 25% van de container is, blijft dat element op 25%, ongeacht de verandering in schermgrootte.

Responsieve websites kunnen ook breekpunten gebruiken om een aangepast uiterlijk te creëren voor elke schermgrootte, maar in tegenstelling tot adaptieve sites die zich alleen aanpassen wanneer ze een breekpunt bereiken, veranderen responsieve websites voortdurend op basis van de schermgrootte.

Wat is E-commerce?

E-commerce websites zijn een belangrijk onderdeel van webdesign. Het creëren van een online winkel die gemakkelijk te navigeren is, informatief is en uw producten nauwkeurig weergeeft, is cruciaal voor het creëren van de beste online winkelervaring voor uw klanten.

Wat is Google Analytics?

Met Google Analytics krijg je inzicht in de bezoekersstatistieken en het gedrag van je bezoekers op jouw website. Hierdoor krijg je een gedetailleerd beeld van jouw websiteprestaties. Door de website te analyseren kun je uiteindelijk ook bepalen of het gewenste resultaat wordt behaald.

Waar bestaat Google Analytics uit?

 • Doelgroepen (wie bezoeken je website?)
 • Acquisitie (via welk kanaal komen ze op je website?)
 • Gedrag (wat ziet men en wat doet men op je website?)
 • Conversies (wat je levert je website op?)

Daarnaast is het ook mogelijk je websitebezoekers ‘realtime’ te volgen. Je kunt live zien waar jouw bezoekers vandaan komen, welke pagina’s ze op dit moment bekijken en hoe lang ze zich al op je website bevinden. Kijk ook bij: Google Analytics

Wat is Google Search Console?

Google Search Console is een gratis service van Google waarmee u de aanwezigheid van uw site in de zoekresultaten van Google kunt controleren, onderhouden en oplossen. U hoeft zich niet aan te melden voor Search Console om te worden opgenomen in de zoekresultaten van Google, maar Search Console helpt u te begrijpen en te verbeteren hoe Google uw site ziet. Kijk ook bij: Google Search Console

Search Console biedt tools en rapporten voor de volgende acties:

 • Bevestig dat Google uw site kan vinden en crawlen.
 • Los indexeringsproblemen op en verzoek om her indexering van nieuwe of bijgewerkte inhoud.
 • Bekijk Google Zoeken verkeersgegevens voor uw site: hoe vaak uw site wordt weergegeven in Google Zoeken, welke zoekopdrachten uw site weergeven, hoe vaak zoekers doorklikken voor die zoekopdrachten en meer.
 • Ontvang meldingen wanneer Google indexering, spam of andere problemen op uw site tegenkomt.
 • Laat u zien welke sites naar uw website linken.
 • Los problemen op met AMP, mobiele bruikbaarheid en andere zoekfuncties.
Hosting

Probleemloze WordPress hosting

Het in de lucht houden van uw website is voor veel website-eigenaren een stressvolle en uitdagende taak, aangezien de meesten geen specialisten zijn op het gebied van WordPress of hosting.

U wilt gewoon een website die soepel draait en die veilig is. U kunt zich concentreren op het maken van inhoud of op uw producten en diensten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over beveiliging, gegevensverlies of het uitvoeren van updates.

Managed WordPress hosting pakket: alle voordelen van WordPress zonder de stress van het beheer ervan. Hosting pakket alleen bij een nieuwe website!

 • Free SSL certificate with automatic installation.
 • Automatic updates and backups.
 • High performance with a CDN for static content.
 • Monitoring of downtime with alerts.
 • Protection against malware.
 • Free 5GB email account with webmail.
 • Free Anycast DNS with DDoS protection.
 • Free Instant SSL DV from trusted authority Sectigo.

  Persoonlijk Telefonisch Gesprek

  Wij leren u graag kennen. Dit kan tijdens een persoonlijk telefonisch gesprek. Op basis van dit gesprek maken wij een gedetailleerde offerte voor Maatwerk Webdesign. Maak nu een afspraak: Offerte Aanvragen.

  WordPress Website Onderhoud.

  WordPress Website Optimaliseren.